Allan Tang Jespersen, 4 år gammel, fotograferet den dag hvor Page-håret skulle fjernes. Han blev aldrig senere langhåret igen, heller ikke med hensyn til politiske meninger!

Pr. 1.3.2017 er det Allan Tang Jespersen der står for træninngen i Svendborg Atlet Club.

Han træner ungdom, junior, senior og vejleder de "gamlle" senior-atleter der træner motion.

Hans kvalifikationer afspejler sig i de resultater som hans elever præstere, og de er indiskutable. Hans, indtil nu bedste elev, har præsteret at være blandt de 1o bedste i verden i hans vægtklasse (Levon Ladush træk 135 kilo stød 170 kilo, squat 240 kilo Fronr-squat 210 kilo, og mange andre har lavet imponerende resultater- F eks Peter Nielsen, der i 1980 løftede 130 kilo i træk og 165 kilo i stød,

Blandt andre nyere talentfulde vægtløftere kan nævnes Magnus Bandt, der som 17 årig blev meldt ind i SAC, og efter 2 års træningpræsterede 125 kilo i træk og 145 kilo i stød. Han kunne imidlertid ikke affinde sig med trænerens ideer, og skifter derfor klub.

Inden for det sidste års tid er der fremkommet andre dygtige vægtløfter, som f. eks. Christian Deichgraeber, 81 kilo kropsvægt, der har løftet 100 kilo i træk, 135 kilo i stød, 90 kilo stem og 200 kilo isquat. Simon Nissen, 94 kilo kropsvægt, 90 kilo i træk, 120 kilo i stød, og disse to talenter har stadig mange kilo endnu. Også Svante Plenborg, 82 kilo kropsvvægt, har trådt sine barnesko i Svendborg AC, og har løftet 100 kilo i træk, og 115 kilo i stød, og han har også meget mere at byde på i de kommende år.

I dag er SACs bedste vægtløfter Lasse Møller, der vejer ca.  80 kilo og løfter 115 kilo i træk og 137 kilo i stød, 180 kilo i squat, og han ligger blandt de 5 bedste i Danmark.

Allan Tang Jespersen er ALDRIG blevet testet positiv i forbindelse med en doping  test og INGEN medlemmer, af Svendborg Atlet Club er blevet testet positiv!

Noget som ikke alle danske trænere kan påstå!

Allan Tang Jespersen 17 år gammel (stem 85 kilo, træk 85 kilo stød 115 kilo)

Allan Tang Jespersen, 16 år gammel, og dansk junior-mester.

Allan Tang Jespersen under forberedelserne til VM i USA, sammen med hans personlige træner, - den polske landsholds træner Norbert Ozimek!

Allan Tang Jespersen har deltaget i flere trænings samlinger med det polske landshold. Her i Zakopane, hvor blandt andre Waldemar Baszanowski (28 verdensrekorder, 2 x guld ved Ol og 5 gange VM) Marian Zielinske (2 gange sølv ved OL. 2 gange VM, og 5 verdensrekorder, samt Norbert Ozimek, junior og senior verdensmester og vredensrekord holder, Marek Golab, verdensrekord holder med 168,5 kio i Stem!

Allan Tang Jespersen i et stød med 170 kilo. Det er vigtilgt at elever der ønsker at bliver stærke vægtløftere, ved at deres træner ikke bare er en "der har fået et kursus i træning", men en der VED noget om vægtløftning.

Allan Tang Jespersen er her fotograferet sammen med en af hans stærkeste elever, Peter Nielsen, der opnåede 130 kilo itræk og 165 kilo i stød, inden han blev "købt" af en klub i København.

Allan Tang Jespersen stiller gerne sin ekspertise til rådighed for ambitiøse talenter, men vil ikke spilde sin tid på dem der ikke vil noget med deres sport!
Man kan ikke "købe" enetimer hos træneren, man skal gøre sig fortjent til at blive undervist!